S-a lansat Bloodborne, cel mai dificil joc pentru Playstation 4

S-a lansat Bloodborne cel mai dificil joc pentru Playstation 4 - youtube.com

Utilizatorii de Playstation 4 au acum o jucărie nouă. Se numește Bloodborne și a fost deja catalogat drept cel mai dificil video game al prezentului.
După ce în primul nivel trebuie să învingi, cu mâinile goale, o serie de creaturi fantastice care par un fel de vârcolaci, în cel de-al doilea te vei trezi direct în Hunter’s Dream, un loc la fel de înspăimântător precum iadul, în care vei avea însă acces la arme și tehnici de atac.

Compania din Tokyo care a dezvoltat aplicația pentru Playstation 4 și-a motivat alegerea “sângeroasă” în speranța că îi va atrage pe utilizatori tocmai prin dificultatea misiunilor. “Jucătorii au o satisfacție mai mare atunci când reușesc să termine un joc mai greu”, a declarat un oficial al companiei.

Deși intial povestea jocului nu pare foarte dezvoltată, prinde contur pe măsură ce personajul principal – jucătorul descoperă personaje cheie și comunică cu acestea.

Aplicația pentru Playstation 4 nu este recomandată copiilor, întrucât include scene violente care le depășesc pe cele din alte jocuri controversate de până acum, precum Dark Souls.