Noul HTC One va fi lansat în Europa luna viitoare

Noul HTC One va fi lansat în Europa luna viitoare

Noul HTC One, modelul M9 Plus, a fost dezvăluit deja în cadrul unui eveniment de nișă ce a avut loc în Beijing, China. Acesta avea inițial să fie lansat pe piața asiatică, însă compania a anunțat că îl va pune la dispoziție și publicului european.

Lansarea va avea loc în luna iulie, conform informațiilor furnizate de GSM Arena. Acestea nu au fost confirmate încă și de creatorii HTC One, însă câțiva furnizori din Germania au anunțat că vor avea noul smartphone în stoc începând cu data de 14 iulie.

Prețul pentru un astfel de gadget va fi de 760 de euro, urmând ca marile companii de telefonie mobilă să personalizeze oferte în acest sens.

Noul HTC One va fi mai mare decât precedentul, cu un display de 5,2 inch și dimensiuni de 150.99 x 71.99 x 9.61mm. Procesorul său va fi un octa-core de 2,2 GHz, iar memoria sa internă ajunge la 3GB Ram, respectiv o capacitate de stocare incorporată de 32GB. Camera foto se anunță de-a dreptul senzațională, cu o precizie de 20 MP, iar sistemul de operare inițial al noului HTC One va fi Android 5.0 Lollipop.

Sursa foto: pocket-lint.com