MagBak va lansa în curând cel mai subțire suport pentru iPhone 6

 

MagBak va lansa în curând cel mai subțire suport pentru iPhone 6

MagBak, compania care a produs cea mai subțire montură pentru iPad, și-a îndreptat acum atenția către iphone 6. Carcasa pentru smartphone pe care a conceput-o și-a depășit obiectivul de 15.000 de dolari pe Kickstarter și a strâns deja 130.000.

Campania de finanțare continuă pentru încă 9 zile, așa că în curând se va lansa noul MagBak pentru iphone 6 și iphone 6 plus, o carcasă – suport din microfibră, policarbonat și silicon dotată cu magneți, care aderă la suprafețe și cu ajutorul unei benzi adezive.

Aceasta va costa 39 de dolari și este o alternativă mai delicată la alte suporturi pentru telefon. Se poate monta în mașină, pe frigider și alte suprafețe metalice, iar siliconul din componență o face plăcută la atingere.

Temerile potențialilor clienți cu privire la eventualele prejudicii pe care MagBak le-ar putea aduce cardurilor de credit poziționate în apropierea ei au fost și ele spulberate. “O cantitate atât de mică de magnet răspândită pe o suprafață destul de generoasă, precum dimensiunile lui iphone 6, nu poate afecta cardurile de credit. În plus, magnetul este izolat de un strat de silicon, așa că nu există nici un pericol”, au declarat creatorii noului suport.