MacBook Air, disponibil în Apple Online Store din 10 aprilie

MacBook Air, disponibil în Apple Online Store din 10 aprilie

Fanii Apple au așteptat cu nerăbdare punerea în vânzare a noului MacBook Air, așa că peste două zile se vor putea bucura din plin de lansarea acestui produs revoluționar.

Până acum, cei care l-au testat au avut doar lucruri pozitive de spus despre el, inclusiv că este cel mai mic și cel mai ușor notebook. De fapt, toate remarcile au fost la superlativ: design minimalist, dimensiuni reduse, un ecran de 12 inch și o grosime de 13,11 mm, culori vibrante și o masă de doar 907 g, tastatură iluminată cu LED-uri și o rezoluție de 2.304 x 1.440.

Noul MacBook Air a fost criticat doar pentru portul USB de tip C, care, deși este în perfectă concordanță cu designul și dimensiunile notebookului, nu este foarte util în rândul utilizatorilor, care de regulă folosesc cabluri de date și stickuri de memorie sau gadgeturi care se conectează prin porturi USB de tip A sau B. Însă această caracteristică este destul de versatilă, pentru că nu ai nevoie decât de adaptoare pentru a-l transforma într-un port pe care să-l poți folosi. În plus, acesta poate fi utilizat și pentru încărcarea laptopului.

Apple Online Store va pune în vânzare noul MacBook Air începând din 10 aprilie, la prețul de 1.299 de dolari.