LG G3 trece direct la Android M?

LG G3 trece direct la Android M

Ultimele zvonuri cu privire la smartphone-ul LG G3 sugerează că acesta nu va ajunge să beneficieze de update-ul Android 5.1 Lollipop și că gadgetul va folosi următoarea versiune a sistemului de operare, Android M.

Urmașul lui LG G3 a ieșit pe piață cu sistemul de operare Android 5.1, însă pentru acesta încă nu a fost lansată varianta oficială a update-ului, iar compania nici nu intenționează să o lanseze, în așteptarea Android M.

Utilizatorii smartphone-ului LG G3 nu sunt foarte fericiți că vor fi nevoiți să aștepte, de vreme ce telefoanele lor au deja probleme care ar putea fi rezolvate cu instalarea unui nou sistem de operare, precum alimentarea lentă cu curent electric sau discontinuitate în accesarea rețelelor Wi-Fi. Și cum Google nu anunță lansarea unui nou sistem de operare prea curând, această așteptare s-ar putea prelungi până anul viitor.

Chiar și așa, mai există o speranță pentru utilizatorii de LG G3: informația a fost publicată pe pagina de Facebook locală a filialei din Grecia a companiei, așa că nu este una oficială.

Sursa foto: androidcentral.com