iPod Touch – lansare în toamnă sau niciodată?

iPod Touch - lansare în toamnă sau niciodată - imore.com

Cea de-a șasea generație de iPod Touch ar putea să nu se mai lanseze niciodată, dacă ratează sezonul de lansări din septembrie, sunt de părere specialiștii în IT de la Latinos Post.

După o jumătate de an de la ieșirea pe piață a noilor modele de iphone, Apple încă întârzie lansarea iPod Touch 6. Ultimul model al acestui device a fost prezentat publicului larg în toamna anului 2012, iar de atunci vânzările au scăzut simțitor până au atins un procent de doar 32%.

Apple a anunțat deja o serie de lansări pentru acest an, inclusiv pe cea a lui MacBook Air Retina Display în luna aprilie, însă despre iPod Touch nu a menționat nimic. Gurile rele spun că dacă acesta nu va apărea în septembrie, odată cu iphone 7, ar putea să nu mai apăra deloc.

În orice caz, există și zvonuri conform cărora noul model de iPod va fi lansat pe piață la începutul toamnei. Dacă se va întâmpla acest lucru, iPod Touch 6 va avea o rezoluție de 1280 x 720 pixeli, o cameră foto iSight de 8 MP și o cameră foto secundară de 1.5 MP, iar prețul său va varia între 299$ pentru varianta de 32 GB și 399$ pentru cea de 64 GB.