iPhone 5S încă se vinde mai bine decât noul model

iphone-5s-68

Deși este considerat “depășit”, iPhone 5S continuă să se vândă mai bine decât noul model, care este, după gusturile utilizatorilor, prea mare pentru un telefon.

Se pare că în ultimele luni vânzările penultimului telefon Apple au crescut, iar acest lucru ar putea afecta succesul lui iphone 6.

“Cererea continuă să crească pentru modelul iPhone 5S. Vânzările au crescut în ultimele luni cu 20%, iar acest lucru este total neobișnuit. În mod normal, modelele vechi nu mai sunt atât de căutate după lansarea celor noi, așa că suntem extrem de surprinși”, a declarat Andy Perkins, analist la Societé Generale, pentru Business Insider.

iPhone 5S este cu aproximativ 100 de dolari mai ieftin decât noul model 6 și cu 200 de dolari mai ieftin decât 6 Plus. O analiză a cumpărătorilor arată că vânzările crescute din ultimele luni se datorează faptului că telefonul are dimensiunile mult mai reduse decât modelele noi și că utilizatorii cărora nu le plac phabletele nu se dau în vânt după ultimele gadgeturi de la Apple.