Cum să faci update-ul sistemului de operare pe Samsung Galaxy Note 3

Cum să faci update-ul sistemului de operare pe Samsung Galaxy Note 3

Telefoanele Samsung Galaxy Note 3 au primit update la sistemul de operare. Noi îţi arătăm ce trebuie să faci pentru a face acest upgrade. Pentru început, fă un backup cu datele tale, asigura-te că ai baterie 80% şi instalează pe calculator driverele USB.

Samsung Galaxy Note 3 va rula Android 5.1.1 Lollipop odată ce urmezi următorii paşi: downloadează SOKP Android 5.1.1 ROM pentru acest telefon, downloadează Google Aps pe calculator, conectează telefonul la calculator cu ajutorul cablului de date şi transferă fişierul SOKP ROM şi pachetul Gapps pe cardul SD.

Intră în “recovery mode”, fă o revenire la setările din fabrică, apoi selectează “wipe cache partition.” Întoarce-te în meniul “recovery” şi selectează “install zip from SD card.”. Selectează “choose zip from SD card”, cu butoanele de volum, navighează în fişierul zip SOKP ROM şi selectează-l cu ajutorul butonului de pornire. Repetă paşii şi pentru Google Apps şi instalează, iar după ce instalarea e completă, dă un restart.

Procesorul de la Samsung Galaxy Note 3 este quad-core de 2.3 Ghz şi are o memorie RAM de 3 GB. Memoria de stocare internă este de 16,32 sau 64 GB, putând fi extinsă cu un card Micro SD.

Sursa foto: wccftech.com