Au devenit active update-urile pentru sistemul de operare al lui LG G3

lg-g3

Începând cu 2 mai, update-urile pentru sistemul de operare folosit de LG G3, Google Android 5.0 (Lollipop) OS, au devenit active în Europa. Firmware-ul a fost actualizat, iar utilizatorii se pot bucura de o serie de înbunătăţiri.

LG G3 va afişa, odată cu instalarea acestor update-uri, notificări în ecranul blocat în funcţie de setările pe care le face utilizatorul. Aşadar, chiar şi când ecranul este blocat vei vedea notificările din aplicaţii.

O altă noutate este şi faptul că vei putea debloca ecranul cu ajutorul opţiunii de “face recognition”. Totodată, vei avea opţiunea “screen pinning” ce îţi va menţine o aplicaţie în faţă şi va opri lansarea unei noi aplicaţii cât timp este deschisă prima.

Utilizatorii de LG G3 îşi pot instala aceste update-uri urmărind următorii paşi: din home screen, în menu key, settings, about phone, software updates, check for updates şi download now. Odată descărcat selectează “install now”. Telefonul se va restarta şi pe ecran va apărea un mesaj prin care eşti anunţat că instalarea a fost completă.